info@circuskabel.nl 0641155311

SOCIALE PROJECTEN

CIRCUS IN DE WIJK!

We zijn in september 2017 weer gestart met een nieuw sociaal circus project! In de Leidschendamse wijk de Heuvel geven we nu wekelijks les aan 15 artiesten maar dat kunnen er 45 worden, dankzij steun van de gemeente Leidschendam-Voorburg, de Rabobank, Fonds1818, Stichting Boschuysen en Fonds van Ravesteijn. Dit project voeren we uit samen met onze wijkpartner Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg.

Ook zijn we druk met het werven van fondsen voor het vervolg van Circus in de Wijken in Delft! We hopen dat tussen november 2017 en juli 2018 weer 90 kinderen in de wijken Voorhof, Buitenhof en Wippolder kunnen gaan genieten van de circuslessen! Natuurlijk werken we daar weer samen met Haaglanden Beweegt/ Delft voor Elkaar. Dit jaar zullen we voor het eerst met het circus deel gaan uitmaken van de nieuwe buurtsportverenigingen in deze wijken. We hebben er zin in!

Voor dit jaar zijn we gesteund door: De Gemeente Delft en Stichting Madurodam en zijn we nog in afwachting van Fonds1818, De Lichtboei, Stalpaert van der Wiele, de MOBO foundation en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Aanvragen bij Stichting Hulp aan Delftse Jongeren en Stichting Boschuysen behoren nog tot de mogelijkheden

Alle extra steun is nog welkom om het project zo goed mogelijk uit te voeren, we zitten nog ongeveer 50% onder het voor het project begrote bedrag, kijk hiervoor op de pagina steun ons

PROJECT KANS!

In elke reguliere lesgroep in ieder geval 1 plekje beschikbaar voor een artiest voor wie het financieel niet haalbaar is om op de les te komen.

Weet jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Neem dan vooral hierover contact op met lessen @circuskabel.nl o.v.v. Kans!

CIRCUS FOR DEVELOPMENT

Circus For Development in Argentiniƫ: wordt uitgevoerd door onze goede vrienden van Zukric.

Op dit moment zijn wij in Buenos Aires, Argentiniƫ, in samenwerking met Stichting CircusKabel, voor ons project met kinderen uit bijzondere leefsituaties. Wij richten ons speciaal op kinderen uit sloppenwijken, kindertehuizen en de inheemse bevolking van Argentiniƫ.

argentinie

2013 | MLADIH BIH

Mladi BiH heeft een hele leuke en onvergetelijke dag gehad met 26 lieve kinderen uit Bosanski Petrovac! Pax Kinderhulp Utrecht organiseert ieder jaar, voor 8-12 jarige kinderen uit verschillende Bosnische steden, een wekenlange vakantie bij gastgezinnen in Nederland.

Dankzij de opbrengst van het Mladi BiH feest van 22 Maart 2013, heeft Mladi BiH een dag vol activiteiten samengesteld en goedgevulde pakketjes met onder andere schoolspullen aan de kinderen meegegeven! CircusKabel is blij dat we hebben mogen bijdragen aan deze mooie dag. Klik hier voor een uitgebreid verslag.

MladiBiH

DEZE PROJECTEN STEUNEN & NIEUWE SOCIALE PROJECTEN:

Deze sociale projecten worden onder andere mogelijk gemaakt door donaties.
Kijk bij STEUN hoe ook u bij kunt dragen!

Aanvraag nieuw Nederlands project: stichting@circuskabel.nl
Aanvraag nieuw buitenlands project: geert@circuskabel.nl