info@circuskabel.nl 0641155311

SOCIALE PROJECTEN

CIRCUS IN DE WIJK!

Op het moment zijn er in samenwerking met de buurtsportcoaches van SE-Haaglanden in 3 wijken in Delft circuslessen voor kinderen die we maar moeilijk naar onze vaste leslocatie krijgen. De kinderen betalen €5 voor een serie van 15 lessen. In de wijk Wippolder zijn er 2 groepen op dinsdag in de Cornelis Musiusschool, in Voorhof 1 groep op woensdag met kinderen van de Mgr. Bekkersschool en Eglantier Voorhof, in Buitenhof 1 groep op donderdag voor groep 4 t/m 6 van de Horizon Brahmslaan en 1 op vrijdag voor de kinderen van groep 3 van de Horizon Brahmslaan.

Voor later dit voorjaar staat nog een groep in de planning op de Bouwsteen en Laurentius in Buitenhof. Momenteel zijn er rond de 75 kinderen elke week aan het oefenen om circusartiesten te worden, en druk aan het werk richting hun eindvoorstellingen in juni!

Vanuit de steun die we nu hebben mogen ontvangen kan dit project heel 2016 doorlopen, dat betekent dat er na de zomer nogmaals 5 á 6 groepen met in totaal maximaal 100 kinderen 15 weken lang circusles zullen krijgen. Natuurlijk is het de bedoeling om dit project zo lang mogelijk door te laten gaan!

Voor dit jaar zijn we gesteund door: De Gemeente Delft, Stichting Madurodam Steunfonds, Fonds1818, Stichting Boschuysen, Stichting Hulp aan Delftse Jongeren (voorheen het Meisjeshuys) en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Alle extra steun is nog welkom om het project zo goed mogelijk uit te voeren, we zitten nog ongeveer 10% onder het voor het project begrote bedrag, kijk hiervoor op de pagina steun ons

PROJECT KANS!

In elke reguliere lesgroep in ieder geval 1 plekje beschikbaar voor een artiest voor wie het financieel niet haalbaar is om op de les te komen.

Weet jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Neem dan vooral hierover contact op met lessen@circuskabel.nl o.v.v. Kans!

CIRCUS FOR DEVELOPMENT

Circus For Development in Argentinië: wordt uitgevoerd door onze goede vrienden van Zukric.

Op dit moment zijn wij in Buenos Aires, Argentinië, in samenwerking met Stichting CircusKabel, voor ons project met kinderen uit bijzondere leefsituaties. Wij richten ons speciaal op kinderen uit sloppenwijken, kindertehuizen en de inheemse bevolking van Argentinië.

argentinie

2013 | MLADIH BIH

Mladi BiH heeft een hele leuke en onvergetelijke dag gehad met 26 lieve kinderen uit Bosanski Petrovac! Pax Kinderhulp Utrecht organiseert ieder jaar, voor 8-12 jarige kinderen uit verschillende Bosnische steden, een wekenlange vakantie bij gastgezinnen in Nederland.

Dankzij de opbrengst van het Mladi BiH feest van 22 Maart 2013, heeft Mladi BiH een dag vol activiteiten samengesteld en goedgevulde pakketjes met onder andere schoolspullen aan de kinderen meegegeven! CircusKabel is blij dat we hebben mogen bijdragen aan deze mooie dag. Klik hier voor een uitgebreid verslag.

MladiBiH

DEZE PROJECTEN STEUNEN & NIEUWE SOCIALE PROJECTEN:

Deze sociale projecten worden onder andere mogelijk gemaakt door donaties.
Kijk bij STEUN hoe ook u bij kunt dragen!

Aanvraag nieuw Nederlands project: stichting@circuskabel.nl
Aanvraag nieuw buitenlands project: geert@circuskabel.nl