info@circuskabel.nl 0641155311
Nieuws
Ons 10e seizoen begint op woensdag 11 september! Feest, nieuwe groepen e.d.
04/09/2019
0

We worden dit jaar 10 jaar!!!! Groot feest, een grote theatershow, aanbiedingen bij de Veste en vast nog veel meer!

Woensdag 11 september beginnen de lessen weer, op woensdag is er een nieuwe groep voor artiesten van 5 jaar en ouder, we proberen om 14u15 te beginnen maar als je door het continurooster op school een paar minuten later bent wachten we gewoon met de lesopening. De B groep schuift op naar 15u30-16u45. Deze groepen hebben nog genoeg plek voor nieuwe artiesten.

De vrijdag A, zaterdag Speel! en A hebben nog maar beperkt plek dus als je daarbij wilt stuur dan een mailtje. De zaterdag B heeft nog maximaal 1 plekje over.

Op vrijdag 13 september start er een proefserie van 5 lessen Acrobatische specialisatie waarin we op de vloer en in de lucht gaan werken. Iedereen van 11 jaar en ouder is daar welkom om aan de acrobatische vaardigheden te werken. Voor artiesten van 11 t/m 16 jaar adviseren we minimaal een jaar circuservaring. Voor artiesten van CircusKabel kost deze les €5 voor een losse les of €20 voor de 5 weken. Voor mensen van buitenaf is een losse les €12,50, de serie kost €50. De les wordt gegeven door CircusKabel oprichtster en trainer Magui, zij is gespecialiseerd in duo-acrobatiek en trapeze, en er zal een (aantal?) keer een professioneel luchtacrobate aansluiten ter ondersteuning bij de klimdoek activiteiten, zij is gespecialiseerd in touw.

Voor informatie zijn we bereikbaar via de mail of telefoon, tot snel allemaal!