info@circuskabel.nl 0641155311

DELFTSE JONGLEERDAG 2017

Tijdens deze editie van de DJD kan je weer een dag vol circus verwachten! De hele dag zal er een circusspeelplaats van CircusKabel zijn waar iedereen van jong tot oud zijn of haar circuskunsten kan verbeteren. Tijdens de meerdere workshoprondes zijn verschillende technieken te beoefenen op verschillende niveaus: Beginners, Intermediar en Gevorderd.

De kosten voor de dag zijn €5 aan de deur, €8 als je met 1 kind komt, en €10 voor een volwassene met 2 kinderen.

De technieken die aan bod zullen komen deze editie zijn:

Freestyle trucs op je éénwieler, fanatasiepiramides bouwen, handstanden, equilibreren, diabolo, jongleren met ringen, hoopdance, luchtacrobatiek, tumbling, leren jongleren met van alles, pois, basis balanceertechniek.

En daar kan natuurlijk nog van alles bijkomen, denk daarbij aan clownerie, hoepelen, touwtje springen en het vouwen van ballondieren!

Als je zelf nog een leuke workshop zou willen geven, meld dit dan bij binnenkomst aan de kassa, als er nog plek is op de planning wordt je ingedeeld en mag je gratis naar binnen!

Tijdens de dag zullen er meerdere circusacts spelen, waaronder om 15u15 de try-out van de nieuwe act van Paul van der Maat, natuurlijk is er weer een open podium en zullen er een aantal jongleerbattles gaan plaatsvinden.

Meer info over workshops en de optredens volgt de komende maanden, dus check de website en het Facebook-evenement!

https://www.facebook.com/events/555644707963295/